promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone gusztustalan támadásokat kap – Mindenkit átvert?
Borítókép:  Sylvester Stallone / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone elég keményen kapja az ívet a legújabb videója miatt, ugyanis sokakat kiakasztott az egyik testrésze.

Minden idők egyik legkeményebb, legizmosabb akcióhőse, Sylvester Stallone nemrég lett 75 éves. A világsztár még mindig remekül néz ki, és rengeteg időt tölt a konditeremben, de egyes rosszindulatú követők szerint csúnyán megfeledkezett a lábnapokról, ugyanis most felrakott egy videót, amin rövid nadrágban golfozik, és állítólag feltűnően vékonyak rajta a lábai – ez pedig igazán kegyetlen beszólásokat eredményezett.

„Hú öregem, hogy néznek ki a lábaid???”

„Azok a vékony lábak...”

„Mi van, Rocky elfelejtette a lábnapot?”

„Csirkeláb”.

Ezeket a negatív, támadó kommenteket már törölték Sylvester Stallone Instagram-oldaláról, miután többen is nekiestek, és azzal vádolták meg őt, hogy hazudott a testépítésről, ha így elhanyagolta a nem eléggé izmosnak tartott lábait.

Persze bőven voltak olyanok is, akik megvédték Sly-t, és felvilágosították a trollokat, hogy a színész elképesztő formában van a korához képest, és sokan példát vehetnének róla – ráadásul amúgy sincs semmi gond a lábaival.

Itt lehet megnézni Sylvester Stallone videóját, hogy mindenki eldönthesse magának, mennyire volt jogos, vagy igazságtalan a „csirkeláb” beszólás:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás