promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő nagyon lefogyott Schobert Norbi segítségével - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnök séfje esküvőre készül, és hatalmas edzésben van.

Schobert Norbinak mindig karakán véleménye van az elhízásról és a fogyásról, és ezeket nem is rejti véka alá. Korábban a véleménye miatt rengeteg kritikába is belefutott, és valószínűleg az elkövetkező jó pár évtizedben is sokszor megosztó lesz majd az, amit mond. Ettől függetlenül a fitneszguru mindig meg tudta védeni a véleményét, ha pedig félreértették, Norbi mindig újra a nyilvánosság elé állt, hogy elmagyarázza, mire gondolt pontosan.

A rajongók reakcióiból pedig úgy tűnik, hogy egyre többen hisznek neki és bíznak a tanácsaiban.

Norbi a karakán véleménye mellett elképesztő profin használja a közösségi médiát, és tudja, hogy milyen egy hatásos üzenet: rövid, tömör, lehetőleg legyen pontokba szedve, és kellően figyelemfelkeltő szavak szerepeljenek benne, hogy hosszú napokig a füleinkben csengjenek.

A minap egy nagyon rövid videóban valószínűleg több millió magyarnak segített pár perc alatt, ugyanis elmagyarázta, hogy szerinte mi a fogyás 3 titka. Röviden és tömören. Korábban pedig egy frappáns videóban elárulta a mocskos igazságot a lángosról, a fagyiról és a popcornról is.

Norbi most az Update Facebook oldalán egy fotót posztolt magáról és Rácz Jenőről, aki éppen esküvőre készül. A fitneszguru az alábbi üzenetet mellékelte a képhez:

"Az esküvői fotókat egy életen át nézzük. Életünk legszebb napja. Ruha, lakodalom, utazás, ékszer. Milliókat költünk. Azért nem árt, ha a testünk is csinos hozzá. Jenő 1 hónap alatt egy tízest dobott le velem edzéssel és személyre szabott update étrenddel úgy, hogy a Michelin csillagos ételeit is kóstolnia kell. Ma két Coopert futottunk és gyúrtunk is. Mindkét 12 percet 2700 m felett letolta. Kiváló. Dóri is Keto-ban lepucolta magát. Fontos: a nagy nap után is megtartjuk a szintet!"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás