promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi millióknak segített mindössze pár perc alatt: elárulta a fogyás 3 titkát – videó
Borítókép:  Schobert Norbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi legújabb videójában a fogyásról, és az ahhoz vezető útról beszélt – sőt, még három titkot is elárult ezzel kapcsolatban!

Schobert Norbi már hosszú évek, évtizedek óta próbálja különböző módszerekkel egészségesebbé tenni a magyar lakosságot, de megesik, hogy egyesek szerint túlzottan nyersen fogalmazza meg a gondolatait, ebből pedig rendszeresen hatalmas botrány szokott kialakulni. Ettől függetlenül a visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy egyre többen állnak mögé, fogadják meg a tanácsait, és isszák a szavait – legutóbb például lerántotta a leplet egyebek között a fagylalt, és a lángos mögött rejlő igazságról is, amivel sokak szemét sikerült kinyitnia.

Schobert Norbi most a fogyásról készített egy videót, és elárulta, hogy a tudomány szerint a mozgás mindössze 30 százalékban járul hozzá a sikerhez, a maradék 70 százalék a táplálkozáson múlik. A híresség ráadásul azt is megosztotta követőivel, hogy az ő meglátása szerint mi az a három titok, amivel sikeresen le lehet fogyni:

  • Akarat: Norbi szerint nagyon fontos, hogy ne csak pillanatnyi állapot legyen a fogyás iránti vágy, hanem akarjuk is azt, és folyamatosan tegyünk érte, ne csak időszakosan;
  • Módszer: ha rossz módszert választunk, akkor meg fog törni az akarat, ezért kifejezetten lényeges, hogy a számunkra megfelelőt alkalmazzuk – a Norbi Update módszernek például a két alappillére a rendszeres mozgás, illetve a szénhidrátcsökkentett táplálkozás;
  • Követhetőség (termék): ez azért bír nagy jelentőséggel, mert egyáltalán nem mindegy, milyen termékeket fogyasztunk – ha az egészségtelen ételekre találunk egészségesebb alternatívákat, amik kevesebb lemondással járnak, azok nagyban hozzájárulnak a sikerhez.

Ezek után Schobert Norbi az egyik Update boltjában bemutatott pár saját márkás terméket, amikben alig van szénhidrát (főleg az egészségtelenebb változataikhoz képest) – sőt, külön kitért az ország egyik kedvenc péksüteményére, a kakaós csigára is, ami alapból 70 gramm szénhidrátot tartalmaz, de az ő verziója csak 4,9 grammot, ráadásul az íze is jó:

„Finom. Nem annyira finom, mint egy cukros, fehérlisztes, mikor a házi pékségből megeszel egy hizlaló kakaós csigát – de annál sokkal finomabb, minthogy lemondanál a kakaós csigáról”.

Itt lehet megnézni Schobert Norbi teljes videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás