promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Undorító dolgot találtak egy ALDI-ban – Ettől a videótól mindenkinek hányingere lesz!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy vásárló olyan gyomorforgató videót készített egy ausztrál ALDI-ban, amitől biztos, hogy sokakat elfog majd az undor.

Úgy tűnik, hogy a magyarok egyik kedvenc boltja nem mindenhol olyan szuper, mint nálunk, hiszen például Ausztráliában nem csupán lehengerlő akciókat és minőségi termékeket, hanem valami egészen mást is talált az ALDI-ban egy vásárló – az esetről pedig videót készített, ami gyakorlatilag pillanatokon belül bejárta a netet, hogy mindenki felháborodhasson rajta.

Egy caity.potaty felhasználónévvel rendelkező TikToker közzétett egy sokak számára egészen sokkoló felvételt, amin az látható, ahogy az egyik ausztrál ALDI-ban éppen egy hatalmas patkány mászik felfelé egy polcon – közben pedig a humor kedvéért alávágta a Mission: Impossible zenéjét, mintha élete legfontosabb küldetésén lenne a méretes rágcsáló.

Volt, aki nevetett a rövidke videón, de persze olyan is akadt, akit rögtön elfogott a hányinger, és egy életre megfogadta, hogy nem vásárol többet az érintett üzletben.

A szemtanú amúgy jelezte az ALDI dolgozóinak a patkány problémát, de azt nem tudja megmondani, hogy sikerült-e elkapni a szőrös betolakodót, ugyanis nem várta meg a hajtóvadászat végét.

Itt lehet megnézni a fent említett videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás