promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet! Csak most vált el a szexuális ragadozó Harvey Weinstentől a szép, fiatal felesége!
Borítókép:  Harvey Weinstein és Georgina Chapman / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harvey Weinstein hivatalosan is szabadon randizhat, akivel csak akar – természetesen csak a börtönben – most, hogy Georgina Chapman és ő elváltak.

A bírósági feljegyzések megerősítik, hogy a bíró a múlt héten írta alá a válásukat. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a kegyvesztett stúdiómogul és a divattervező még 2018 januárjában egyeztek meg a válásról, amely magában foglalta a vagyonuk felosztását, és a 2 gyermekük – India és Dashiell – felügyeleti jogának rendezését. Az egyezség feltételei bizalmasak voltak.

Georgina Chapman 2017-ben adta be a válókeresetet, és állítólag pár évvel később kezdett el randizni Adrien Brody színésszel.

Georgina és Adrien a múlt hónapban hozták nyilvánosságra kapcsolatukat, amikor együtt vettek részt a Tribeca Filmfesztiválon – és hónap elején Los Angelesben voltak a nő gyerekeivel együtt.

Eközben Harvey Weinstein még mindig arra vár, hogy kiadják, hogy szembenézzen egy sor szexuális zaklatás vádjával.

A hírhedt producer jelenleg rács mögött van New Yorkban, miután ott elítélték nemi erőszakért, de ami a válást illeti, a képviselője, Juda Engelmayer azt mondta a TMZ-nek:

"Harvey egyetlen gondolata a boldogság a családja számára, és a remény, hogy a gyermekeiről mindig gondoskodhat és boldogok lesznek. Szereti őket, reméli, hogy ezt ők is tudják, és hogy egy nap, hamarosan közelebb kerülhet hozzájuk".

Georgina Chapman ügyvédje, Dan Rottenstreich minderről nem kívánt nyilatkozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás