promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien megszegte a tűzgyújtási tilalmat legújabb bikinis fotójával
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A híresség jócskán felforrósította a hangulatot.

A Viasat 3-on futó Feleségek luxuskivitelben című reality tévésorozat egykori sztárja, Vasvári Vivien nemrég egy aprócska bikiniben villantotta meg tökéletesen hosszú lábait és kerek melleit. A falatnyi fürdőruha alsórésze azonban olyan aprócska, hogy az ember szinte önkéntelenül is zavartan fordítja el a tekintetét. Hiába van rajta bikini, majdnem olyan, mintha alul teljesen meztelen lenne.

A híresség egyébként minden bizonnyal igen jó géneket örökölt, ugyanis egyáltalán nem látszik meg a testén, hogy két gyereket is szült már. 

Aki követi Vasvári Vivient, az tudja, hogy szinte napi rendszerességgel rak ki magáról csábító fotókat és videókat, amik mind alaposan megmozgatják a közönség fantáiáját  ez a mostani bikinis fotó azonban minden eddiginél tüzesebbre sikeredett.

Itt lehet megtekinteni Vasvári Vivien pikáns képét:

A híres-hirhedt kritikus, Puzsér Róbert egyébként nemrég szóvá tette, hogy Vivi egyedül csak az agyonretusált képeit, és a szilikon melleit tudja mutogatni. Az egykori luxusfeleség azonban nemrég megírt egy életrajzi könyvet, amelyben részletesen kitáltalt volt férje, Fecsó piszkos dolgairól. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás