Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vasvári Vivien megszegte a tűzgyújtási tilalmat legújabb bikinis fotójával

Vasvári Vivien megszegte a tűzgyújtási tilalmat legújabb bikinis fotójával

Színes

Vasvári Vivien megszegte a tűzgyújtási tilalmat legújabb bikinis fotójával

Színes

Promotions 05:05

A híresség jócskán felforrósította a hangulatot.

A Viasat 3-on futó Feleségek luxuskivitelben című reality tévésorozat egykori sztárja, Vasvári Vivien nemrég egy aprócska bikiniben villantotta meg tökéletesen hosszú lábait és kerek melleit. A falatnyi fürdőruha alsórésze azonban olyan aprócska, hogy az ember szinte önkéntelenül is zavartan fordítja el a tekintetét. Hiába van rajta bikini, majdnem olyan, mintha alul teljesen meztelen lenne.

A híresség egyébként minden bizonnyal igen jó géneket örökölt, ugyanis egyáltalán nem látszik meg a testén, hogy két gyereket is szült már. 

Aki követi Vasvári Vivient, az tudja, hogy szinte napi rendszerességgel rak ki magáról csábító fotókat és videókat, amik mind alaposan megmozgatják a közönség fantáiáját  ez a mostani bikinis fotó azonban minden eddiginél tüzesebbre sikeredett.

Itt lehet megtekinteni Vasvári Vivien pikáns képét:

A híres-hirhedt kritikus, Puzsér Róbert egyébként nemrég szóvá tette, hogy Vivi egyedül csak az agyonretusált képeit, és a szilikon melleit tudja mutogatni. Az egykori luxusfeleség azonban nemrég megírt egy életrajzi könyvet, amelyben részletesen kitáltalt volt férje, Fecsó piszkos dolgairól. 

Borítókép: Profimedia