promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fecsó retteghet: Vasvári Vivien önéletrajzi könyvön dolgozik, amiben mindenről kitálal
Borítókép:  Vasvári Vivien / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Botrány van a levegőben, ugyanis Vasvári Vivien elárulta, hogy önéletrajzi könyvet szeretne csinálni, amiben tiszta vizet öntene a pohárba – valószínűleg egykori férjéről, Szegedi Fecsóról is.

A Feleségek luxuskivitelben című reality műsor egykori sztárja, Vasvári Vivien tavaly vált el hivatalosan Szegedi Fecsótól, akivel állítólag eléggé hullámzó volt a kapcsolatuk. Azóta is rengeteg pletyka terjeng róla, hiszen egyesek szerint ő egy eltartott feleség volt, de most megelégelte a támadásokat és eldöntötte, hogy egy önéletrajzi könyvben tisztázza a dolgokat.

„Idővel tervezek egy életrajzi könyvet is, amiben tisztázom a rólam kialakított képet. Még most is sokan hiszik azt, hogy engem eltartanak, de ez nem így van. Tizennyolc éves korom óta magam dolgozom meg azért az életszínvonalért, amin élek. Nem vagyok kitartott nő, nincs szükségem arra, hogy egy férfi tartson el! Szeretném a könyvemben tisztázni ezeket a félreértéseket, jóllehet tudom, így is lesznek olyanok, akik azt hiszik majd, hogy mindezt nem magamnak köszönhetem. Egyelőre még várok ezzel, ugyanis jogilag nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni, illetve megbántani olyanokat, akik már nem részei az életemnek”

mesélte Vasvári Vivien a Metropolnak.

Az utolsó mondat alapján ez elég izgalmasan hangzik, hiszen valószínűleg Szegedi Fecsóról is őszintén fog írni a könyvében, ami szinte biztos, hogy jó nagy botrányt fog okozni.

Fecsó nemrég a Life TV Bréking című műsorában mesélt egy elég durva esetet, ugyanis volt olyan, hogy egyszerre két lánnyal csalta meg Vasvári Vivient, az aktusról pedig felvétel is készült, és azzal próbálták zsarolni őt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás