promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cinthya Dictator szexi képet posztolt egy váratlan üzenet kíséretében
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ismert fotós, designer és médiaszemélyiség, Cinthya Dictator a horvát tengerparttal a háttérben fotózkodott. Nem is annyira maga a fotó érdekes, mint inkább az alá írt üzenet.

Cinthya Dictator sosem gondolt magára klasszikus szépségként, amit rendszerint a saját magáról készített fotókon keresztül is kihangsúlyoz. Instagram profilja például tele van érdekes perspektívákból és különös beállításokból táplálkozó, művészi önarcképekkel. 

„Mások szerint furcsa az arcom. Én ezt tinédzserkén egész jól kezeltem. Olyan idolokat választottam akik nem a szépségükről híresek. Marilyn Manson, Amy Winehouse és Lady Gaga. Viszont amikor ismerté vàlltam akkor már egyre nehezebben viseltem a sok negatív kritikát ami a külsőmet érintette” 

– mondta a híresség közösségi oldalán, akit nemrég a kommentelők a testalkata miatt támadtak be. Egyesek ugyanis túlzottan soványnak tartják a modellt, nemtetszésüknek pedig sokan hangot is adnak. 

Talán a nemrégiben felgyülemlett negatív kommenthullámnak is köszönhető, hogy Cinthya úgy döntött, kitesz magáról egy klasszikus, tengerpartos fotót, amelyen semmi „megbotránkoztató” elem sincs – sőt, az alkotás kifejezetten szexire és „celebesre” sikeredett! A művész azonban nem érzi magát komfortosan az Insta-lányok hétköznapi terepén, ennek az ellenérzésnek pedig hangot is adott.

„Szerettem volna egy szuper nőies és szexi képet a tengerparton ami arról szól, hogy az önbizalmamat életben tartsam az instagrammon, de egyszerűen képtelen vagyok azonosulni a poszttal és az attitűddel amit üzen. Azzal, hogy ezt leírom, talán felmentem magam a szépkedés felületessége alól” 

– írja a fotó alatt a híresség, akinek mintha az arckifejezése is azt üzenné, hogy nem ez a fajta fotózás a terepe, bár kétségtelenül nagyon csinos a képen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás