promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Zsolt hatalmasat hibázott: „Sajnálom, ami történt”
Borítókép:  Gáspár Zsolt / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem kis riadalmat okozott, mikor Gáspár Zsolt pár hónappal ezelőtt felgyújtotta a Győzike háza mögötti nádast – most pont került az ügy végére.

Gáspár Győző nagyon megharagudott öccsére, Zsoltira, mikor az tavasszal fogta magát, és felgyújtotta a mellette található nádast, hiszen a lángok állítólag simán átterjedhettek volna a családi házra is. Szerencsére nem lett baj, de eljárás indult Gáspár Zsolt ellen, és végül 40 ezer forintos pénzbüntetést szabtak ki rá, mivel a hatóságok szerint túlzottan szeles időben végezte a tisztasági gyújtást.

„Igazság szerint úgy gondolom, hogy nem hibáztam, de sajnálom, ami történt. Nem akartam senkit megijeszteni vagy kárt okozni, és nem is lett belőle baj. Elfogadtam a hatóság határozatát, és innentől kezdve mindig előre bejelentem majd a családomnak és az illetékes szervnek is, mielőtt meggyújtom a nádat”

– idézi a Blikk Gáspár Zsoltit.

A Farm VIP műsorvezetőjének felesége már be is fizette a sokak szerint nem túl kemény büntetést, hogy később ne legyen ebből baj.

Gáspár Zsolt ezek után elárulta, hogyan fogja a továbbiakban rendben tartani a területet a gyerekei, és az egész család egészségének érdekében:

„Most kaszával tartom rendben, én vágom az egész területet, ahogy már évtizedek óta, hogy a gyerekeim ne legyenek betegek, ugyanis allergiásak rá. Szerintem ennek az egésznek a végére pontot lehet tenni, rendezem a területet, ezzel óvom meg a saját és Győző gyerekeinek egészségét”.

Győzike csak annyit mondott ezzel kapcsolatban, hogy őket már nem érdekli ez az ügy, nem foglalkoznak vele.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás