promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike durván kiakadt a háza mögötti nádast felgyújtó Gáspár Zsoltira: „Bolond ember, az agyára ment a siker”
Borítókép:  Győzike / via origo.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Győzike és Bea asszony nagyon megijedtek, mikor a házuk mögött elkezdett lángolni a nádas. Később kiderült, hogy Gáspár Zsolt okozta a tüzet, ebből pedig hatalmas családi balhé lett.

Egy ideig úgy tűnt, hogy végre kibékült Gáspár Győző és testvére, Zsolt, de azóta sajnos csak rosszabb lett a helyzet. Nemrég óriási riadalmat okozott, mikor mindössze pár méterre Győzike háza mögött lángra kapott a nádas, majd nem sokkal később Gáspár Zsolt beismerte, hogy ő gyújtotta fel, mivel a gyerekei köhögtek a nád miatt. Állítása szerint minden biztonságos volt, és a telek amúgy az övé is, így megtehette a tisztasági gyújtást. Gáspár Győzőt viszont ez kicsit sem érdekli, és kemény szavakkal illette öccsét.

„Egyszerűen sajnálom őt, bolond ember, az agyára ment a siker. Arról nem is beszélve, hogy elvileg koronavírusos, mégis maszk nélkül mászkált az utcán”

mesélte Győzike.

Nála jobban csak felesége, Bea asszony volt kiakadva:

„Hát milyen gazda az olyan, aki előadja magát a televízióban, aztán kasza helyett gyufával megy kiirtani a nádast? Teszem hozzá, nem arra a területre ment, ami az ő telkéhez van közelebb, hanem a mienkhez, ezzel veszélyeztetve az otthonunkat, de az övét is, mert ha a miénk lángra kap, akkor Zsolti háza is leég. [...] Egyszerűen már félünk tőle itthon... Nála bárki jobb szomszéd lenne! Állítja, hogy köztünk jó a viszony, de kérdem én, ha ilyen a jó kapcsolat, akkor milyen a rossz? Arra gondolni sem merek...”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás