Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi igazi pornósztárként pózol – Bárki megcsodálhatja formás melleit!

Tóth Andi igazi pornósztárként pózol – Bárki megcsodálhatja formás melleit!

Színes

Tóth Andi igazi pornósztárként pózol – Bárki megcsodálhatja formás melleit!

Színes

Promotions 12:12

Minden eddiginél bevállalósabb, szexibb képet rakott ki magáról Tóth Andi, ugyanis melltartó nélkül, hatalmas dekoltázst villantva pózolt.

Tóth Andi az utóbbi időben sikert sikerre halmoz, de persze a botrányok sem maradnak el, hiszen a szabadszájú énekesnő mindig képes reakcióra bírni az embereket, legyen az kiéhezett hódolat, vagy zsigeri utálat. A fiatal híresség ezt leginkább az „érthetetlen” előadásmódjával, a félelmet nem ismerő véleményével, illetve a vadító kinézetével éri el – és most megint sikerült nagy port kavarnia az utóbbival.

Még a legvadabb pornósztárok is megirigyelnék Tóth Andi legújabb posztját, ugyanis egy olyan képet rakott ki magáról, amin nedves hajjal néz csábítóan a kamerába, miközben nincs rajta melltartó – a szétnyitott felsője pedig tökéletes rálátást biztosít a formás melleire, miközben akkora dekoltázst villant, hogy az valami hihetetlen.

Ennél forróbb, dögösebb fotót még sosem osztott meg Tóth Andi, szóval nem tudjuk, mi ütött belé, de az biztos, hogy a rajongó odáig vannak érte, és nagyon örülnek az ajándéknak, hiszen mindössze percekkel a közzététel után máris elképesztően sok dicséretet zúdítottak az énekesnőre kommentben.

Tóth Andi még mindig képes mindenkit durván az ujja köré csavarni, és ilyen képek láttán ez egyáltalán nem meglepő:

Borítókép: Tóth Andi / Profimedia