promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi igazi pornósztárként pózol – Bárki megcsodálhatja formás melleit!
Borítókép:  Tóth Andi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden eddiginél bevállalósabb, szexibb képet rakott ki magáról Tóth Andi, ugyanis melltartó nélkül, hatalmas dekoltázst villantva pózolt.

Tóth Andi az utóbbi időben sikert sikerre halmoz, de persze a botrányok sem maradnak el, hiszen a szabadszájú énekesnő mindig képes reakcióra bírni az embereket, legyen az kiéhezett hódolat, vagy zsigeri utálat. A fiatal híresség ezt leginkább az „érthetetlen” előadásmódjával, a félelmet nem ismerő véleményével, illetve a vadító kinézetével éri el – és most megint sikerült nagy port kavarnia az utóbbival.

Még a legvadabb pornósztárok is megirigyelnék Tóth Andi legújabb posztját, ugyanis egy olyan képet rakott ki magáról, amin nedves hajjal néz csábítóan a kamerába, miközben nincs rajta melltartó – a szétnyitott felsője pedig tökéletes rálátást biztosít a formás melleire, miközben akkora dekoltázst villant, hogy az valami hihetetlen.

Ennél forróbb, dögösebb fotót még sosem osztott meg Tóth Andi, szóval nem tudjuk, mi ütött belé, de az biztos, hogy a rajongó odáig vannak érte, és nagyon örülnek az ajándéknak, hiszen mindössze percekkel a közzététel után máris elképesztően sok dicséretet zúdítottak az énekesnőre kommentben.

Tóth Andi még mindig képes mindenkit durván az ujja köré csavarni, és ilyen képek láttán ez egyáltalán nem meglepő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás