promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gelencsér Timi társkereső oldalon keresi a szerelmet?
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megtalálták Gelencsér Timi profilját egy ismert társkereső oldalon.

Gelencsér Tímea már hónapok óta egyedülálló. Az Exatlon Hungary riportere korábban azt nyilatkozta a Hot! magazinnak, hogy minden vágya, hogy feleség és édesanya legyen:

„27 éves vagyok, nagyon jól meg tudtam élni a fiatal éveimet, de ha jönne egy férfi az életemben, talán lemondanék a karrierépítésről. De még nem érkezett el az idő, és szeretnék minden lehetőséget kihasználni, amit ad az élet!”

Timi azóta sem keresi fejvesztve a szerelmet, főleg nem a társkereső oldalakon. Bár a minap az egyik olvasónk egy olyan profilt küldött a Csajok és Pasik nevű portálról, ami Gelencsér Tímea nevéhez tartozik.

„Gelencsér Tímea fent van a Csajok és Pasik társkeresőn, vagy valaki szórakozik vele...”

– írta a levelében.

Persze akik jobban ismerik Timit – akár a bulvár hírekből, vagy a közösségi médiából –, és elolvassák, milyen adatok vannak feltüntetve az állítólagos adatlapján, rögtön rájönnek, hogy valaki egy hamis profilt csinált, amihez Timi nevét és fotóját használta fel.

Bár néhány ponton egyeznek az adatok, a gyermek rovatnál például egyértelműen lebukik a csaló. Szerkesztőségünk megkereste Gelencsér Timit, hogy egyrészt felhívjuk a figyelmét a hamis profilra, másrészt megkérdezzük, hogyan vélekedik arról, hogy valaki az ő nevét és fotóját használja fel egy társkereső oldalon, de cikkünk megjelenéséig nem kaptunk tőle választ.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás