Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gelencsér Timi társkereső oldalon keresi a szerelmet?

Gelencsér Timi társkereső oldalon keresi a szerelmet?

Színes

Gelencsér Timi társkereső oldalon keresi a szerelmet?

Színes

Helmeczi Benjamin 14:54

Megtalálták Gelencsér Timi profilját egy ismert társkereső oldalon.

Gelencsér Tímea már hónapok óta egyedülálló. Az Exatlon Hungary riportere korábban azt nyilatkozta a Hot! magazinnak, hogy minden vágya, hogy feleség és édesanya legyen:

„27 éves vagyok, nagyon jól meg tudtam élni a fiatal éveimet, de ha jönne egy férfi az életemben, talán lemondanék a karrierépítésről. De még nem érkezett el az idő, és szeretnék minden lehetőséget kihasználni, amit ad az élet!”

Timi azóta sem keresi fejvesztve a szerelmet, főleg nem a társkereső oldalakon. Bár a minap az egyik olvasónk egy olyan profilt küldött a Csajok és Pasik nevű portálról, ami Gelencsér Tímea nevéhez tartozik.

„Gelencsér Tímea fent van a Csajok és Pasik társkeresőn, vagy valaki szórakozik vele...”

– írta a levelében.

Persze akik jobban ismerik Timit – akár a bulvár hírekből, vagy a közösségi médiából –, és elolvassák, milyen adatok vannak feltüntetve az állítólagos adatlapján, rögtön rájönnek, hogy valaki egy hamis profilt csinált, amihez Timi nevét és fotóját használta fel.

Bár néhány ponton egyeznek az adatok, a gyermek rovatnál például egyértelműen lebukik a csaló. Szerkesztőségünk megkereste Gelencsér Timit, hogy egyrészt felhívjuk a figyelmét a hamis profilra, másrészt megkérdezzük, hogyan vélekedik arról, hogy valaki az ő nevét és fotóját használja fel egy társkereső oldalon, de cikkünk megjelenéséig nem kaptunk tőle választ.

Borítókép: NLC