Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajna Tímea úgy kidobta a hatalmas melleit, hogy képtelenség máshova nézni – fotók

Vajna Tímea úgy kidobta a hatalmas melleit, hogy képtelenség máshova nézni – fotók

Színes

Vajna Tímea úgy kidobta a hatalmas melleit, hogy képtelenség máshova nézni – fotók

Színes

Promotions 10:10

Vajna Timi annyira élvezi Miamit, hogy brutálszexi ruhába bújt, és elképesztő dekoltázst villantva szabadította a világra a melleit.

Úgy tűnik, hogy rengeteg változás történt mostanában Vajna Tímea életében, hiszen nemrég szakított párjával, ráadásul állítólag nagyjából 2,1 milliárd forintért vett magának luxusvillát Beverly Hillsben. Egyes források szerint 120 millió dollárt örökölt egykori férjétől, Andy Vajnától, aki a mai napig rettenetesen hiányzik neki, hiszen a vádakkal ellentétben Vajna Timi nem a pénz miatt volt együtt a világhírű producerrel, hanem igazán szerette őt.

Vajna Tímea időnként megmutatja a követőinek, hogyan él, és milyen élményekkel gazdagodik a boldogság felé vezető úton, és ez most is így van: a minap Miamiba ment lazulni, és ehhez egy elképesztően szexi szettet választott, hiszen úgy kidobta a formás melleit, hogy a rajongói szinte percekig nem kaptak levegőt a képek láttán.

Lehetetlen szó nélkül elmenni Vajna Timi gigantikus dekoltázsa mellett, így nem meglepő, hogy rengeteg dicsérő (sőt, néhol egyenesen kiéhezett) kommentet kapott az emberektől. Ezek alapján úgy tűnik, hogy a híresség mindig tudja, mivel kell feltüzelnie a közönséget, és szinte biztos, hogy hamarosan újabb dögös poszttal ajándékoz meg minket.

Itt lehet megtekinteni Vajna Tímea csábító képeit:

Borítókép: Vajna Tímea / Profimedia