promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea méregdrága luxusvillát vásárolt magának Beverly Hillsben
Borítókép:  TV2/Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea egy 650 négyzetméteres luxusvillát vásárolt magának Beverly Hillsben. A pletykák szerint a hat hálószobás, valamint hét fürdőszobával ellátott gyönyörű hegyi villa 2,1 milliárd forintjába fájt az özvegynek. 

 

Andy Vajna özvegye már régóta keresi álmai otthonát Amerikában, de most nagyon úgy néz ki, hogy meg is találta. A házvásárlásáról a dirt.com oldal számolt be, de többet között a Story magazin és a Blikk is írt arról, hogy a celeb nyélbe ütötte az üzletet. 

A Dirt beszámolt Andy Vajna munkásságáról, illetve kitérnek arra is, hogy Timi több mint 120 millió dollárt örökölt az egykori filmmogultól. Továbbá megemlítik azt is, hogy nemrégiben közel 5 millió dollárért adta el a Sunset Tripnél található birtokát, ezt a házat pedig most 8,9 millió dollárért vásárolta.

Átszámítva 2,1 milliárd forintért jutott hozzá a hat hálószobás és hét fürdőszobás luxusvillához, amelynek teremgarázsban több luxusautó is könnyűszerrel felsorakozhat.

A most vásárolt ingatlanról a Dirt oldalán számos fotó is található. Úgy tűnik valóban elképesztő luxuskörnyezetben élheti tovább az életét Vajna Tímea. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás