promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szextanárnő lett a tanárnőből, a férje is beleegyezett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Előbb csak kényszer volt a karrierváltás, de most már élvezet is.

Az egy éve tartó globális járvány sokakat hozott olyan élethelyzetbe, amit korábban el sem tudtak volna képzelni maguknak. Így járt az az általános iskolai tanítónő is, aki a fizetős OnlyFans oldalon vált szexoktatóvá.

Fotó: OnlyFans

A 43 éves, és valóban szemrevaló Eva Wild ma már 15 ezer dollárt (vagyis 4,5 millió forintot) keres havonta. Ki tudná ezek után elítélni az éles karrierváltás miatt? A magamutogatás ráadásul a munkája kisebb részét jelenti, a pénzt elsősorban annak a 75 modellnek köszönheti, akiket arra tanít, hogyan reklámozzák magukat, és szerezzenek minél több előfizetőt.

Amikor beütött a pandémia, Eva csak nehezen tudott átállni az online oktatásra, és egyre nagyobb kihívást jelentett eltartania a 11 és 13 éves gyerekeit. Igazából már 2018-ban belecsöppent az OnlyFans világába, a nővére javaslatára kezdte árulni a szexi fotóit, hogy némi pluszbevételhez jusson.

„Először azt hittem, megbuggyant, de minél többet játszottam a gondolattal, annál inkább működőképesnek tűnt”

– emlékezett vissza a tanárnő. A dolgot megbeszélte a férjével is, és miután felállították a határokat, Eva belevágott a kalandba. Eleinte nem mutatta az arcát, nehogy felismerjék az iskolában, de aztán egyre felszabadultabbá vált az új helyzetben.

Az első hónapban mindössze 50 dolcsit keresett, viszont tagjává vált egy olyan csoportnak, amelynek a tagjai önzetlenül segítették egymást. Lassan elérte a havi 2000 dolláros bevételt, amitől magabiztosabbá és – úgy érezte – még vonzóbbá vált.

„A férjem is elkezdett másképp nézni rám. Csodálta a szorgalmamat és eltökéltségemet, amivel egyre bővíteni próbáltam a bizniszemet. Még a szexuális életünk is jelentősen javult”

– büszkélkedett el Eva a mellékes hatásokkal. Hamarosan főállású OnlyFans-oktató lett, és egyre többen kérik (persze jó pénzért) a segítségét, hiszen mindenki tudja róla, hogy a saját erejéből lett azzá, akivé mára lett.

„Egy kicsit tényleg viccesnek találom, hogy az iskolai oktatásból átkerültem a felnőtt szórakoztató iparba, és itt találtam meg az igazi boldogságot”

– vallotta be őszintén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás