promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván kigyúrta magát a Démonok között sztárja – videó
Borítókép:  Patrick Wilson a Démonok között harmadik részében / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Démonok között-széria Ed Warrenjeként elhíresült Patrick Wilson mindenkit meglepett a látványos átalakulásával.

A 47 éves Patrick Wilson a két évtizede tartó pályafutása során olyan sikerfilmekben szerepelt, mint például az Aquaman, az Insidious-széria, A szupercsapat, a Midway, Az alapító vagy a Démonok között-széria, amiben ő alakította a közönségkedvenc férjet, Ed Warrent. A világhírű színész most úgy tűnik, hogy nagy átalakulásra készül, ugyanis nem akármilyen videót osztott meg magáról.

Patrick Wilson megmutatta, milyen durván kigyúrta magát az Aquaman folytatása miatt, amiben ismét ő alakítja Ormot, aki az első rész főgonosza volt. A megosztott felvételen nagyjából 190 kg-ot emel fel összesen ötször, ami elképesztő teljesítmény, szóval teljesen megérte az utóbbi három hónapot a konditeremben töltenie.

Sokan tartják Patrick Wilsont Hollywood egyik legsármosabb színészének, ezek után pedig könnyen lehet, hogy hamarosan a legizmosabbak listáján is szerepelni fog, ha így folytatja – bár valószínűleg azért pattintotta ki ennyire magát, mert nem akart eltörpülni Jason Momoa elképesztő fizikuma mellett, ami valljuk be, érthető indok lenne.

Itt lehet megtekinteni Patrick Wilson edzős videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás