promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóráék végre fellélegezhetnek, szent a béke Balatonakarattyán?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egy évig tartó mizéria után Ördög Nóráék végre fellélegezhettek. Arrébb költöztették a Balatonakarattyán található kisboltjukat, így már a szomszédokat sem zavarják. Az is eldőlt, hogy mi lesz a vitatott, egyes számú üzlethelyiség sorsa. 

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál tavaly nyitotta meg az első kisboltját Balatonakarattyán, de mint később kiderült, rossz helyen.

Nánásiék ugyanis a csendes zöldövezet kellős közepén kezdtek neki a vállalkozásnak, ami annyira bejött, hogy mindenki az ő kisboltjukban szeretett volna vásárolni. Csakhogy a helyi lakosok utálták, hogy a két híresség miatt ennyire megnőtt a forgalom, így nyílt levélben tiltakoztak, sőt szinte mindig ráküldték Nóriékra a rendőrséget. 

Nánásiék nem bírták tovább, így elhatározták, hogy egy senkit sem zavaró helyen nyitnak új üzlethelyiséget. 

[[cikk1]] 

A sztárpár még hitelt is felvett, hogy abból tudják finanszírozni az új kisboltot, ami végül nemrég el is készült. A sok megpróbáltatás és rengeteg átsírt éjszaka után végre megnyithatták új kisboltjuk kapuit. Nóriék erről nemrégiben egy videót is feltettek a YouTube-csatornájukra. 

[[kod1]] 

Az viszont még továbbra is kérdéses, hogy mi lesz a sorsa az első számú kisboltnak, ami nagyon zavarta a szomszédokat. A házaspár reménykedik a békében. 

„Azt reméljük, hogy azzal, hogy nincs itt káosz, innentől kezdve ennek kisboltnak senkit sem szabadna zavarnia, úgyhogy megpróbáljuk”

 – mondta Nóra a videóban, aki így elárulta azt is, mindkét bolt nyitva marad a szezonra.

[[cikk3]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás