promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyat mutatott a magyar szépségkirálynő, amit eddig soha
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Beindultak a találgatások Kapócs Zsóka fotója kapcsán, a színésznő maga is elárulta, hogy ilyet tőle még nem láttunk.

Már egy jó ideje nem szerepel annyit a médiában Kapócs Zsóka, mint azt korábban megszoktuk. A modell, színésznő ma már a hobbijának él. Rajongóit így sem veszítette el, sőt a közönség egyszerűen odáig van azért, amit a sztár csinál.

Zsóka hátra hagyva itthoni karrierjét, új életet kezdett, Milánóban tanult lakberendezést. Korábban facebook oldalán írt arról, hogy egyfolytában szavakat magolt, sokszor színésznőként úgy élte meg a váltást, mintha önkéntes száműzetésben lenne. Mint fogalmazottt, nagyon hálás, amiért kitartott és nem fordult vissza az úton.

Követőivel gyakran osztja meg szebbnél szebb kreációit, sőt olykor workshopokat is szervez. Ma már szenvedélyének él, lakásdekorációk mellett rendezvényeket, esküvőket, babavárókat dekorál.

És ha már babaváró, a közelmúltban olyan fotót villantott meg közösségi oldalán, amit eddig soha nem láthattunk. Egy tündéri, szőke kisfiúval posztolt egy fotót, a következő sorokkal

sosem láttatok babával a kezemben, cirógattam a hátát és rám feküdt amikor kézbe vettem, ő mennyire édes? NEM BORISZKA!

Persze beindultak a kommentek, hogy milyen gyönyörű a színésznő és a kisfia. Zsóka nem győzött magyarázkodni, hiszen mint kiderült, a képen nem az egykori szépségkirálynő gyermeke látható. Hogy pontosan ki a kisfiú és milyen kapcsolat van közte és a sztár között nem derült ki, mindenesetre tényleg nagyon édesek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás