promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szegedi Fecsó óriási botrányba keveredett – Kiderült a mocskos igazság?
Borítókép:  Szegedi Fecsó / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szegedi Fecsó állítólag rendszeresen megcsalta egykori kedvesét, Beát, akivel még hetekkel ezelőtt is úgy tűnt, hogy úsznak a boldogságban.

Szegedi Ferenc, azaz Fecsó már többször is hencegett azzal különböző műsorokban, hogy mekkora nőcsábász, de most úgy tűnt, hogy rátalált a szerelem a csinos modell, Géczi Beatrix személyében, akivel pár hónapja jöttek össze, miután egy évig udvarolt neki. Még közös szépészeti beavatkozáson is túlestek hetekkel ezelőtt, de most véget ért a románc, miután Bea állítólag rájött, hogy Fecsó már jó ideje hűtlen hozzá.

„Fecsóban akkorát csalódtam, mint még soha senkiben! [...] Sajnos, rá kellett jönnöm arra, hogy ő egy hazug, és már rájöttem arra is, hogy amit beállít a volt kapcsolatairól, az kamu. Itt nem velünk exekkel van a probléma, hanem azzal, hogy ez az ember mindenkit hülyére vesz és áttapos mindenkin”

– idézi a Blikk Beát, aki a közösségi oldalán kelt ki magából.

A kirakott Insta Storyk alapján volt, aki megírta Beának, hogy hónapok óta párhuzamosan vele is kavart Fecsó, illetve olyan is akadt, aki elárulta, hogy ő intézett lányokat neki – szóval úgy néz ki, hogy nem egyszeri alkalomról van szó, így a híresség többször is megcsalta őt.

Bea (aki szerelme jeléül pár hónapja magára tetováltatta Fecsó nevét) ezek után azt is leírta, hogy napokon belül teljesen kitálal, kompromittáló felvételekkel fogja bizonyítani az igazát, és megmutatja Szegedi Ferenc valódi arcát.

Fecsó amúgy régebben a Life TV Bréking című műsorában elmesélte, hogyan csalta meg egyszerre két nővel Vasvári Vivient, szóval ezek alapján nem ez az első eset, hogy hűtlen volt valakihez:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás