promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia két év után bevallotta – Valójában ezért jött el a TV2-től!
Borítókép:  Liptai Claudia / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült az igazság, Liptai Claudia őszintén elmondta, hogy miért tért vissza az RTL Klubhoz, miután évekig a TV2-nél dolgozott.

2019-ben nagy port kavart, mikor Liptai Claudia ott hagyta a TV2-t, és hosszú idő után visszatért az RTL Klubhoz. Azóta rengeteg helyen feltűnt a csatornán, sőt, hamarosan új műsor kezdődik vele, de sokan még mindig nem tudják, hogy miért mondott búcsút a régi munkahelyének – a műsorvezető most megosztotta az emberekkel a döntésének okát.

„Azért hagytam ott két évvel ezelőtt a TV2-t, mert azt akartam, hogy én dönthessek, hogy szabad lehessek, hogy ne kelljen újra visszakerülni valami állandóba. Ezért nem is akarom teletömni a naptárat, teletömődik az úgyis magától. Kell a feltöltődés, örülök a családnak, hogy tudok a kertemmel foglalkozni, ami szintén egy új hobbi lett. Harminc évesen az ember még naponta hatszáz dolgot meg akar és meg is tud csinálni. Most már nem ez a cél”

– árulta el a Blikknek Liptai Claudia.

A híresség arról is beszélt, hogy annak idején félt egy kicsit az RTL Klubhoz való visszatéréstől, de szerencsére mindenki nagyon pozitívan fogadta őt, ráadásul ismerős arcokkal is találkozhatott.

Úgy tűnik, hogy nagyon jó az RTL Klub és Liptai Claudia kapcsolata, hiszen június 28-án, este 8-kor indul a csatornán a Mestercukrász - Az édesszájú Konyhafőnök című gasztro műsor, aminek ő lesz a műsorvezetője és egyik zsűritagja is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás