promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi kislányát szörnyű bántalmak érték egy játszótéren - az énekesnő teljesen kiakadt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi a blogján mesélte el, mit kellett átélnie a kislányának, Hannarózának egy játszótéren. A kislányt úgy megijesztették, hogy azonnal sírásba tört ki. 

 

 

Ahogyan minden anyuka, úgy Tóth Gabi is szeretné mindentől megvédeni kislányát, Hannarózát. Ez azonban a legutóbb nem jött össze az énekesnőnek.

Megszakad, hogy nem tudom azoktól a „élményektől” megkímélni, amik például a játszótéren érték sajnos nem is egyszer” 

– fogalmazott a csalad.hu-s blogbejegyzésében Tóth Gabi.

"Egy nagyobb gyerek a múltkor – szeretném hinni, hogy nem kifejezetten gonoszságból, inkább csak viccesnek gondolván – megijesztette Hannit, úgy, hogy a kezével félelmetes karmokat imitálva, ijesztő hangon elkezdte mondani a lányomnak, hogy ő a farkas és meg fogja enni. Sikerült.. Hanni megijedt, sírni kezdett és az anyukája, aki végignézte az egész jelenetet, nem szólt rá. Lefagytam…”

Folytatta az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy a gyerek anyukája jelen volt, amikor megtörtént az incidens, még sem szólt rá a saját gyermekére.

"Engem nem így neveltek. Félre ne értsetek, nem voltam szent. Ha provokáltak, tudtam durva lenni, ha bántottak, megvédtem magam, volt, hogy verekedtem is, de soha nem bántottam volna szándékosan a nálam kisebbet vagy gyengébbet”

Tóth Gabi nem csak a játszótéren találkozik negatív történésekkel, nemrégiben Puzsér Róbert kőkemény véleményt fogalmazott meg az énekesnőről, ilyen durván talán még senkinek sem ment neki. Erről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás