Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Gabi kislányát szörnyű bántalmak érték egy játszótéren - az énekesnő teljesen kiakadt

Tóth Gabi kislányát szörnyű bántalmak érték egy játszótéren - az énekesnő teljesen kiakadt

Színes

Tóth Gabi kislányát szörnyű bántalmak érték egy játszótéren - az énekesnő teljesen kiakadt

Színes

Promotions 14:14

Tóth Gabi a blogján mesélte el, mit kellett átélnie a kislányának, Hannarózának egy játszótéren. A kislányt úgy megijesztették, hogy azonnal sírásba tört ki. 

Ahogyan minden anyuka, úgy Tóth Gabi is szeretné mindentől megvédeni kislányát, Hannarózát. Ez azonban a legutóbb nem jött össze az énekesnőnek.

Megszakad, hogy nem tudom azoktól a „élményektől” megkímélni, amik például a játszótéren érték sajnos nem is egyszer” 

– fogalmazott a csalad.hu-s blogbejegyzésében Tóth Gabi.

"Egy nagyobb gyerek a múltkor – szeretném hinni, hogy nem kifejezetten gonoszságból, inkább csak viccesnek gondolván – megijesztette Hannit, úgy, hogy a kezével félelmetes karmokat imitálva, ijesztő hangon elkezdte mondani a lányomnak, hogy ő a farkas és meg fogja enni. Sikerült.. Hanni megijedt, sírni kezdett és az anyukája, aki végignézte az egész jelenetet, nem szólt rá. Lefagytam…”

Folytatta az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy a gyerek anyukája jelen volt, amikor megtörtént az incidens, még sem szólt rá a saját gyermekére.

"Engem nem így neveltek. Félre ne értsetek, nem voltam szent. Ha provokáltak, tudtam durva lenni, ha bántottak, megvédtem magam, volt, hogy verekedtem is, de soha nem bántottam volna szándékosan a nálam kisebbet vagy gyengébbet”

Tóth Gabi nem csak a játszótéren találkozik negatív történésekkel, nemrégiben Puzsér Róbert kőkemény véleményt fogalmazott meg az énekesnőről, ilyen durván talán még senkinek sem ment neki. Erről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz:

Borítókép: Profimedia