promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszületett Sáfrány Emese babája, itt az első kép a piciről - fotó
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sáfrány Emese anya lett!

Megszületett Sáfrány Emese első gyermeke, aki a Nolen nevet kapta. A korábban pornós színészőként tevékenykedő légtornász az Instagram-oldalán közölte az örömteli hírt alig több, mint egy órája.

Emese és párja, Ádám fürdőznek a boldogságban. A modell a posztjában megköszönte a kórházi dolgozók segítségét, emellett mindenkit megnyugtatott, hogy mind a baba, mind ő jól vannak, és még a kórházban pihennek.

„Június 20-án hajnali 6:19-kor megszületett közös fiunk @hornyakadam-al, a vártnál picit hamarabb ugyan, de annál nagyobb boldogságban és egészségben!
Ádám nagy örömére Nolen azért még megvárta, hogy apukája élőben lássa a Magyarok 1:1-es eredményét! Maga a szülés is minden komplikáció nélkül zajlott, így természetes úton hoztam világra kisfiam. Végig mellettem volt Ádám is, amiért hálás vagyok neki, illetve azért is, hogy ilyen csodát hozott el az életembe.

A @tritonlifecsoport Róbert Magánkórház minden dolgozójának köszönjük a sok segítséget, nagyon megnyugtató ilyen profi, szakképzett és kedves környezetben világra hozni gyermekünket.

Egyelőre még a kórházban vagyunk és nagyokat pihenünk”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás