promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az expornós Sáfrány Emese szexi fehérneműben villantotta meg hatalmas pocakját – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamarosan megszületik Sáfrány Emese kisfia. Az egykori felnőttfilmes egy fehérnemű fotózáson mutatta meg gömbölyű idomait.

Már terhessége nyolcadik hónapjánál jár Sáfrány Emese, aki egy nagyon szexi, pocakos fényképpel lepte meg a követőit. A többszörös magyar bajnok légtornász bevállalósan vetkőzött a kamerának, Instagram oldalán pedig egy nagyon fontos kérdést boncolgatott. 

„Szerintetek a terhesség alatt egy nő tud nőies és vonzó maradni? Vagy ez az időszak teljesen másról szól?”

– kérdezte Emese a követőitől.

„Nagyon érdekes felvetés számomra is. Én azt gondolom, hogy igen tud, ha nem is ez a legfontosabb életünk ezen szakaszában, ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben ugyanúgy fontos, hogy megéljük a nőiességünket várandósság alatt is. Tényleg hangsúlyozom, számomra ez egy pici plusz energiaráfordítást, és énidőt jelent, de pont ennyi szükséges ahhoz, hogy kiegyensúlyozottnak érezzem magam. Mindemellett ebben az időszakban is ugyan olyan fontos, hacsak nem fontosabb, mint máskor, hogy a párom elismerően megdicsérjen és visszajelzést kapjak tőle. Korábban sokkal többet jártam például sportosabb ruhában, most pedig amikor tehetem igyekszem csinosabban felöltözni, ugyanúgy figyelni a terhesség alatt az arc-, bőrápolásra, valamint a táplálkozásra is”

– írta a posztja alá.

 [[cikk2]]


„Egy hónap van vissza a fiam születéséig. Megélem a várandósság “nehézségeit” és szépségeit is egyaránt, de hiszem, hogy nagyban hozzájárult a kiegyensúlyozottságomhoz az, hogy nőként jól érzem magam bőrömben.”

Sáfrány Emese korábban már több képet is posztolt az áldott állapotról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás