promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nórának kemény döntést kellett hoznia, hatalmas a rizikó
Borítókép:  Ördög Nóra / youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végre kinyitott Ördög Nóra és Nánási Pál új kisboltja Balatonakarattyán, de ehhez hatalmas áldozatot kellett hoznia a sztárpárnak.

Tavaly nagy botrányt okozott, mikor Ördög Nóra és Nánási Pál Nekem a Balaton nevű kisboltja megnyílt Balatonakarattyán, és állítólag a hatalmas érdeklődés miatt szinte pokollá tette a környéken lakók életét. Ördög Nóráék folyamatosan próbáltak valamilyen megoldást találni a problémára, és végül arra jutottak, hogy új helyen nyitnak egy másik egységet – de ez jóval komolyabb, kockázatosabb döntésnek bizonyult.

„Bár kereskedelmi és idegenforgalmi diplomám van, és vendéglátóipari tanulmányaim is voltak, sosem gondoltam volna, hogy végül vendéglátós leszek. Nekünk ez mindig is szerelem projekt volt, nem üzleti szemlélettel vágtunk bele. A tavalyi beruházáshoz képest azonban ez már jóval nagyobb lépték, fel kell nőnünk a feladathoz. Hitelt vettünk fel, és minden időnket, energiánkat és anyagi forrásunkat beletesszük. Ez számunkra is rizikó, de reméljük, hogy itt a »csücsökben« már nem zavarunk senkit, a vendégek is szeretik majd a helyet és visszatérnek hozzánk”

– árulta el Ördög Nóra a Blikknek.

Úgy látszik, hogy a sztárpár valóban hisz a Nekem a Balatonban, ugyanis a családdal együtt szinte mindent megtesznek azért, hogy működjön, és ne kelljen feladni a közös álmot – de azért a régi bolttal is vannak tervek, ennek pedig nem biztos, hogy örülni fognak a helyiek:

„Szívünk-lelkünk benne van, és nagyon jól esik, hogy a családunk is a részese. A csapatunk tagja Palkó unokatestvére, de besegít az öcsém, Árpi is. Nyáron jön az apósom, a szüleim de még a nagyszüleim is. Szépen lassan alakul a hely, mindent mi magunk választottunk ki, nincs külön lakberendezőnk. A régi kisbolt sorsa mostanában dől el, ha a forgalom jelentős része átkerül az új helyre, az egészen más megvilágításba helyezi a dolgokat. Mi nagyon bízunk benne, hogy egy csendesebb, kisebb tömeget vonzó verzióban tovább tud működni az eredeti üzlet is a környékbeliek megelégedésére.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás