promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak kétszer élsz - és két japán pucér nővel! James Bond-féle retroerotika a Playboytól
Borítókép:  Csak kétszer élsz: Sean Connery és a japán lányok/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Playboy az Instagramon emlékezett vissza egy 1967-es fotóra, amelyen a You Only Live Twice című James Bond-film két japán színésznője szerepeltek. 

A képen Hisako Katakura és Yuka Minami látható, amint éppen meztelenül a vízbe csobbannak. A poszt hatalmas sikert aratott, már 140 ezren lájkolták! Nézze meg és lájkolja Ön is!

A Csak kétszer élsz című 1967-es James Bond-filmben a tavaly elhunyt Sean Connery ötödjére öltötte magára a szmokingot és csatolta fel Walther PPK pisztolyát, hogy átalakuljon a már jól ismert szuperkémmé. 

E film érdekessége, hogy ez az első Bond-film, amelyet az a Lewis Gilbert rendezett, aki később az 1977-es A kém, aki szeretett engem és az 1979-es Moonraker című filmet is rendezte, mindkettőt Roger Moore főszereplésével. A "You Only Live Twice" forgatókönyvét Roald Dahl írta, és nagyjából Ian Fleming 1964-es, azonos című regényén alapul. Ez az első olyan James Bond-film, amely elvetette Fleming cselekményének nagy részét, és csak néhány karaktert és helyszínt használt fel a könyvből egy teljesen új történet hátteréül.

A filmben Bondot Japánba küldik, miután amerikai és szovjet legénységű űrhajók tűnnek el rejtélyes módon Föld körüli pályán, és a hidegháború közepette mindkét nemzet a másikat hibáztatja. Bond titokban egy távoli japán szigetre utazik, hogy megtalálja a tetteseket, és szemtől szembe kerül Ernst Stavro Blofelddel, a SPECTRE vezetőjével. A film felfedi Blofeld megjelenését, aki korábban részben láthatatlan karakter volt. A SPECTRE egy meg nem nevezett ázsiai hatalom kormányának dolgozik, amely feltételezhetően a Kínai Népköztársaság, hogy háborút provokáljon a szuperhatalmak között.

A japán forgatás alatt bejelentették, hogy Sean Connery visszavonul Bond szerepétől, de egy filmnyi kihagyás után visszatért az 1971-es Mindörökké gyémántok című filmben, majd később az 1983-as, nem Eon-féle alkotásban, a Soha többé ne mondd, hogy sohában. A You Only Live Twice nagy siker volt, pozitív kritikákat kapott, és világszerte több mint 111 millió dolláros bevételt hozott. 

Az Instagram képen látható egyik japán hölgy: Hisako Katakura Blofeld pénzügyi asszisztensét alakította, Yuka Minami pedig egy lányt a Ginza nevű faluban, tehát kisebb szerepeket alakítottak csak. A film japán női főszereplőjőiről, Akiko Wakabayashiról és Mie Hamáról is készültek korább részben, vagy teljesen meztelen képek, ezeket alant láthatják. (Felül Akiko, alatta pedig Mie látható - Mie képére klikk, hogy a homályt "eloszlassa".)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás