promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emberek millióit varázsolta el elképesztő hangjával ez a 10 éves srác – videó
Borítókép:  Peter Rosalita / youtube.com/America's Got Talent (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Peter Rosalita mindössze 10 éves, de már olyan hangja van, hogy az valami hihetetlen – nem hiába esett le az America's Got Talent zsűritagjainak álla, mikor meghallották énekelni.

Aki az utóbbi években figyelemmel kísérte az America's Got Talent című tehetségkutató műsort, az tudja, hogy szinte minden évadban felbukkan egy olyan kölyök, aki annyira csodás hanggal van megáldva, hogy még a csillagokat is képes leénekelni az égről. Úgy tűnik, hogy idén is megvan a legújabb gyöngyszem, aki percek alatt mindenkit elkápráztatott.

A 10 esztendős Peter Rosalita elegánsan és nagyon cukin jelent meg a színpadon, de ami ez után történt, arra senki sem számított: pillanatok alatt kiderült, hogy arany torka van, ugyanis úgy énekelte el Céline Dion „All By Myself” című örökzöld slágerét, hogy senki sem hitt a fülének.

Még a legszigorúbb zsűritagoknak is felakadt a szemük Peter Rosalita produkciójától, aki elárulta, hogy ha ő nyeri meg a műsor 1 millió dolláros fődíját, akkor vesz magának egy Nintendo Switch-et és egy laptopot a tanuláshoz – és az előadását látva simán lehet, hogy ő lesz az idei America's Got Talent győztese.

Itt lehet megtekinteni a fellépést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás