promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két férfi meztelenül hódította meg emberek millióit a tévében – Videón az elképesztő produkció
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon bevállalós produkciót adott elő két férfi az America's Got Talentben, ugyanis meztelenül szerepeltek, és csupán egy törülköző takarta a nemi szervuket, de az se sokáig.

Az America's Got Talent nézői már jól tudják, hogy minden évadban vannak csodabogarak, és első pillantásra úgy tűnt, hogy az éppen betévedő kanadai-francia páros is az lesz, mikor megjelentek egy szál törülközőben a színpadon, majd felcsendült egy kis játékos klasszikus zene – ami ez után történt, szinte mindenkit sokkolt, de jó értelemben.

A férfiak elkezdtek meztelenül trükközni a törülközővel: ritmusra pörgették, hajtogatták azt, és mindig milliméterekre voltak attól, hogy a közönség meglássa a péniszüket – sőt, volt, hogy össze is akadtak, amit elég poénosan oldottak meg, de végül megtörtént, aminek meg kellett, és egyikük takarás nélkül maradt, amit persze rögtön cenzúrázni kellett, ám ez is a látványos show része volt.

Az emberek jót szórakoztak a produkción, hiszen volt benne humor, erotika és persze kreativitás is. A színpad szélén álló műsorvezető, Terry Crews elmondta, hogy mindent látott, szóval úgy tűnik, hogy a versenyzők nem vertek át minket a meztelenséggel, tényleg pucéran indultak el az 1 millió dolláros fődíjért, és az America's Got Talent első helyezéséért.

Itt lehet megtekinteni az enyhén 18+-os előadást:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás