promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Függőségéről vallott a Barátok közt egykori sztárja: „Rá lehet kapni és a halálba tud kergetni”
Borítókép:  Volosinovszki György / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Barátok közt egykori rosszfiúja, Volosinovszki György nagyon sokáig küzdött egy igencsak komoly függőséggel, amiről most először beszélt a nyilvánosság előtt.

Januárban búcsúzott a nézőktől Volosinovszki György, aki a gonosz Szántó Áront alakította az RTL Klubon futó Barátok köztben. A sorozat a rajongók legnagyobb bánatára hamarosan véget ér, a népszerű színész pedig már egy ideje új utakra lépett, hiszen alkalmanként ceremóniamesterként dolgozik, illetve szépen halad előre a zenei pályafutása is.

Volosinovszki Györgynek szerencsére lazítani is van egy kis ideje, ugyanis ő is ezerrel szurkol a foci Eb-n a magyar válogatottnak, bár ezzel kapcsolatban eszébe jutott egy nagyon szomorú dolog, ugyanis sokáig szerencsejáték függő volt.

„Mostanában, hogy ennyire pörög a tippmix az EB miatt, emlékeztetnem kell magam, hogy függő vagyok. Szerencsejáték függő... A szerencsejáték legalább akkora drog, mint a kokain... Rá lehet kapni és a halálba tud kergetni a hamis " nyerni fogok"

12 éve nem játszom és jártam az anonym gépesek közé gyűlésre és büszke vagyok rá, mert játszani sokkal cikibb... Tartom a kapcsolatot olyanokkal akik hasonlóan a gépbe dobálva vesztették el a lakásukat, házukat esetleg a családjukat, mert azt hitték tudják amit más nem.. Hogy hol kell abbahagyni... Persze ez önhazugság mert aki addiktív természet ott bizony nincs határ...legalább is nálam nincs. Úgyhogy bárki aki ezen keresztült ment tudja, hogy mikor sok van azért jön a gondolat, hogy játszani kéne mikor kevés akkor meg pont azért.. De mivel a " ma nem játszom" gondolat 12 éve tartja a gerincem, így ma is inkább kiírom magamból ezeket a gondolatokat remélve, hogy más is ráeszmél, hogy egy olyan határhoz ért el ahonnan csak segítséggel lehet visszatérni a start mezőre”

– írta közösségi oldalán Volosinovszki György, aki egyetlen meccsre sem fogad, hiszen akkor a pénzéről szólna a drukk, és nem a sportról.

Itt lehet megtekinteni Volosinovszki György őszinte bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás