promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián már megint olyan nagyképű volt, hogy mindenkinek kinyílt a bicska a zsebében
Borítókép:  Berki Krisztián / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Krisztiánnak sikerült szinte mindenkit kiakasztania egy újabb nagyképű szöveggel, ami még hozzá képest is durva volt.

Azt már szinte megszokhattuk, hogy Berki Krisztián folyton olyan dolgokat ír/mond, amik általában felháborítják az embereket, hiszen sosem fél már-már humorosan eltúlzott módon fényezni magát és megmutatni a világnak, hogy milyen nagy lábon él – bár van, hogy ez visszafelé sül el, hiszen rendre kapja a kőkemény beszólásokat celebektől is civilektől is egyaránt.

Berki Krisztián nemrég az Ausztriában található Familyparkba vitte a családját, ahol az Insta Storyjaik alapján nagyon jól érezték magukat, ráadásul még arra is volt ideje az izmos hírességnek, hogy együtt pózoljon egy hatalmas Csizmás kandúr szoborral – és nem meglepő módon a nagyképű duma sem maradt el, csak hogy tovább borzolja a kedélyeket.

„Nem tudom te, hogy vagy vele Csizmás Kandúr bérgyilkos Úr......? De Nekem kéne néhány új ellenség. A régiek már a rajongóim lettek”

– írta Berki Krisztián.

Az biztos, hogy nem lehet elmenni szó nélkül a stílusa és megnyilvánulásai mellett, szóval valamit nagyon jól csinál, hiszen hiába tűnik úgy, hogy rengetegen utálják őt, mégis 333 ezer követő issza a szavait Instagramon, folyamatosan kapja a reklámfelkéréseket és mindenki tudja az országban, hogy ki is az a Berki Krisztián.

Itt lehet megtekinteni a fent említett képet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás