promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka durván kiosztotta a sok „idióta, vakon botorkáló, rosszindulatú fanyalgót”
Borítókép:  Rubint Réka / RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka nagyon kiakadt, miután páran hazugsággal és átveréssel vádolták férjét, Schobert Norbit.

Schobert Norbi nemrég egy újabb sikersztorit osztott meg a követőivel, hiszen az ő segítségével sikerült mindössze 1 év alatt 100 kilót leadnia az ország egykori legkövérebb tinijének, Rácz Gézának. Sokan gratuláltak az elképesztő teljesítményhez, de voltak olyanok is, akik azzal vádolták meg őket, hogy valójában jóval kevesebb kilóról van szó, és átverik az embereket – ezek után Rubint Rékánál betelt a pohár, és keményen helyre tette a támadókat.

„Olvasom megint a sok idióta , vakon botorkàlò, rosszindulatú fanyalgòt Norbi ès Géza oldalán, hogy semmit nem fogyott. Hát persze! Semmit! Csak!!! 100 kilòt! Ilyenkor mindig rájövök, hogy az ilyen korlátolt embereknek mennyire nehéz lenne 1x kilépni a sötétségből a fényre és tiszta szîvből elismerni , támogatni a másikat. Vagy egyszerűen csak csendben maradni!”

írta Rubint Réka.

Rácz Géza tényleg látványosan sokat fogyott az utóbbi 12 hónapban, Norbi pedig élő videóban bizonyította, hogy valóban 100 kilótól szabadult meg a tanítványa, aki mostantól elkezdhet mozogni és edzeni is, hiszen eddig akkora volt a túlsúlya, hogy nem volt ajánlatos számára – szóval nincs megállás, ugyanis a következő cél az, hogy 1 év múlva ismét egy mázsát fogyjon.

Íme a büszke Rácz Géza és Schobert Norbi:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás