Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mihalik Enikő egész Magyarországot magára haragította egyetlen mondattal

Mihalik Enikő egész Magyarországot magára haragította egyetlen mondattal

Színes

Mihalik Enikő egész Magyarországot magára haragította egyetlen mondattal

Színes

Promotions 09:39

A tegnapi Magyarország-Portugália meccsel kapcsolatban Mihalik Enikő is megosztotta a véleményét, amiből hatalmas botrány lett.

Gyönyörű modellünk, Mihalik Enikő is figyelemmel kísérte a tegnapi Magyarország-Portugália Eb-mérkőzést, amit a Puskás Arénában rendeztek meg. Insta Storykban mutatta, hogyan nézi a meccset, de az egyik bejegyzésre olyasmit írt, ami rengeteg embert kiakasztott:

„Istenem de jó lesz végignézni, ahogy Portugália elp*csáz minket..”

Végül igaza lett, ugyanis hiába volt remek a magyar válogatott, 3-0-ra kikaptunk, de Mihalik Enikő nem úszta meg a negatív kommentek áradatát, hiszen sokan nagyon dühösek lettek rá a kiírása miatt. Többen is betámadták, hogy mégis mit képzel magáról, hogy ilyesmit oszt meg, de volt, aki ennél cifrább szavakkal illette – a híresség most reagált a dologra.

„A korábbi poszthoz és a sok negatív kommenthez csak annyit fűznék hozzá, hogy a szarkazmust értékelni nem kell, de érteni illene, mivel mindannyian okos és tanult embereknek tartjuk magunkat”

– írta Mihalik Enikő.

Úgy tűnik, hogy csak viccelt, hiszen őt is mélyen érintette a magyarok veresége, de ezek után valószínűleg kétszer is meggondolja majd, milyen formában fog poénkodni a jövőben – főleg, ha egy olyan, sokak számára érzékeny témáról van szó, mint a foci.

Borítókép: Mihalik Enikő / Profimedia