promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Madonna arca teljesen eltorzult! Űrlényre vagy egy tetejére állított avokádóra hasonlít jobban a feje? – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő nemrég közzétett két képet magáról, amelyeken annyira el van torzulva az arca, hogy nem is élő emberre, hanem inkább egy ember bőrbe bújt űrlényre emlékeztet. Vagy avokádóra?

A 62 éves Madonna egykor a pop királynője volt, egy igazi szexszimbólum, akinek rengeteg slágert köszönhetünk. Azon túl, hogy 14 stúdióalbumot jelentetett meg számtalan slágerrel, több mint 40 éves pályafutása alatt számos díjat is bezsebelt és több világrekordot is megdöntött.

A pop ikon manapság azonban sajnos már egyre inkább csak a sokkolóbbnál sokkolóbb megjelenésével tud bekerülni a hírekbe. 

Az énekesnő elég aktív Instagramon, és folyamatosan rakja ki magáról a szexi anyagokat, amiken nem fél megmutatni még a pucér testét sem.

Nemrég a felsőtestéről posztolt két fotót, amelyeken annyira fel van püffedve az arca, hogy konkrétan felismerhetetlen. De nemcsak a fejre állított avokádó formájú feje ijesztő, hanem a tükörsima, vonásoktól mentes arca is.

A képen természetesen a rajongók is fennakadtak.

Nemrég egyébként Madonna egy másik képpel is bekerült a hírekbe. Az énekesnő hivatalos Instagram-oldalán volt ugyanis egy 2015-ös kép, amelyen Madonna feje egy az egyben egy másik nő testére van montírozva. 

Azóta már azt is kiderítették, hogy a pop díva kinek a testét lopta el, a gazdája ugyanis magára ismert:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás