promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A DJ pult mögül a kifutóra lépett a Thor filmek sztárja

A DJ pult mögül a kifutóra lépett a Thor filmek sztárja

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi együttműködés jött létre a hollywoodi színész, a felesége és a hírességek cipésze között.

Úgy tűnik, hogy Idris Elba nem csak egy félisten, de arany szíve van. Egy kis időre hátra hagyta a filmezést és jól menő hobbiját, a zenélést és egy jótékonysági kampányba kezdett.

Idris és Sabrina Dhowre Elba a „Walk A Mile In My Shoes” kapszula kollekció arcai lettek, hogy így hívják fel a figyelmet olyan komoly témára, mint a faji alapú igazságtalanság. A lábbelik tervezésében pedig nem más működött közre, mint a világhírű cipőtervező, Christian Louboutin. A kollekció debütálása előtt pedig posztoltak is egy közös fotót.

Ma bemutatjuk a #WalkAMileInMyShoes kollekciót. Egy általam, @sabrinaelba és #ChristianLouboutin által tervezett kapszulagyűjtemény, amely igyekszik felhívni a figyelmet azokra a társadalmi és faji igazságtalanságokra, amelyekkel a világ továbbra is szembesül.

A bevételek 100% -át, a közvetlenül támogat öt jótékonysági alapszervezetet kapja, akik elkötelezettek az elnyomás elleni küzdelem és a faji igazságosság,valamint az egyenlő jogok előmozdítása mellett.

-írta a fotó kapcsán a színész.

A kollekcióban természetesen bárki megtalálja a kedvére valót, és ezzel nem csak egy csodás tervezői darabra tesz szert, de bizony jótékonykodik is. Az eladott cipőkből származó profitot teljes egészében amerikai, brit és afrikai szervezetek kapják, akik kiemelt szerepet vállalnak a faji alapú hátrányos megkülönböztetés elleni küzdelemben.

Ilyen szervezet egyebek mellett a tinédzser lányokra összpontosító feminista mozgalom, a Purposeful vagy a szomáliai fiatalok minőségi és pártatlan oktatását segítő Somali Hope Foundation, de a kedvezményezettek közt ott van a fajin alapon működő,  gyermekek bebörtönzése ellen indult mozgalom a Gathering for Justice is.

„A sétálj egy mérföldet az én cipőmben” elnevezési kollekció június 16-tól elérhető.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás