promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien előbb megvillantotta tökéletes lábait, majd megható képet posztolt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien délelőtt egy csodálatos medence partján villantotta meg tökéletesen hosszú lábait, később pedig egy nagyon érzelmes képet posztolt kislányáról. 

A Feleségek luxuskivitelben című reality egykori szereplője, Vasvári Vivien láthatóan sokkal jobban érzi magát azóta, hogy nincs együtt Szegedi Fecsóval. A szőke bombázó már rég túl van a szakításon, azóta megtalálta élete szerelmét, Zsigmondot, aki a biztonság kedvéért, egy igen tehetős üzletember.

Úgy néz ki, Vivi boldogságát semmi nem akadályozhatja meg, pedig korábban Puzsér Róbert brutálisan megalázta a szőkeséget. Erről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz: 

Puzsér egyébként azt is szóvá tette, hogy Vivi egyedül csak az agyonretusált képeit, és a szilikon melleit tudja mutogatni. Az egykori luxusfeleség azonban nemrég megírt egy életrajzi könyvet, amelyben részletesen kitáltalt Fecsó piszkos dolgairól

A Farm VIP egykori szereplője most luxusotthonában, a medence partján villantotta meg a tökéletesen hosszú lábait. 

Majd egy igazán érzelmes posztot is feltöltött az Instagram oldalára. Kislánya, Ariana ugyanis elballgatott az óvodából, és jövőre iskolába megy. 

Elballagott az én hercegnőm. Szeptembertől iskola. Annyira büszke vagyok rád! 

- írta Vivi az érzelmes poszt alá. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás