Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Te jó ég! Mi történt Gelencsér Timivel?

Te jó ég! Mi történt Gelencsér Timivel?

Színes

Te jó ég! Mi történt Gelencsér Timivel?

Színes

Promotions 11:31

Valami nagyon nem stimmel Gelencsér Timivel.

A napokban véget ért az Exatlon Hungary 3. évada, és a versenyzők, a stáb, és Gelencsér Tímea is hazatért már Magyarországra. A csinos riporter a napokban posztolt egy képet az Instagram-oldalára, amin számos bőrönddel együtt látható.

Timi elmondása szerint a 113 versenynap alatt nem hordta kétszer ugyanazt a szettet, szóval így érthető, miért ilyen sok csomaggal utazott ki Dominikára.

A Dancing with the Stars győztese nem is pihent sokat, máris újra munkába állt, de egyelőre nem árulta el, mibe vágott bele. De egy biztos: szükséges volt hozzá, hogy kékre festesse be a haját.

„Már vissza is álltam a munkába! Alig várom, hogy elmondhassam, miért is lett kék a hajam. Van tippetek? (ps.: az Exatlonnak vége tehát NINCS KÖZE a Kihívókhoz!)”

- írta a posztjában Tímea.

A kommentelők közül többen arra tippelnek, hogy a riporter a Szentkirályi ásványvízzel fog együtt dolgozni, de voltak olyanok is, akik azt hitték, babát vár, és a haja színével árulta el, milyen nemű gyermeket vár. Persze akik folyamatosan követik a hazai hírességekkel kapcsolatos híreket, tudják, hogy Timinek jelenleg nincs párja.

Borítókép: Körkép.sk