promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Reviczky Gábor elárulta A mi kis falunk egyik legnagyobb titkát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Reviczky Gábor egy interjúban beszélt A mi kis falunkról, és arról, hogyan született a sorozat egyik legsikeresebb jelenete.

A SorozatWiki interjút készített a Pajkaszeg állatorvosát, Janót alakító Reviczky Gáborral, aki egyebek között arról beszélt, hogy miért előnyösebb stúdióban forgatni, mint eredeti helyszínen. Akik rendszeresen követik a sorozattal kapcsolatos híreket, tudják, hogy a belső jeleneteket már nem a szériának otthont adó Pilisszentléleken veszik fel, hanem stúdióban.

„Az időjárásra való tekintettel százszor kellemesebb stúdióban dolgozni, és technikai előnyei is vannak az operatőrök és a film szempontjából. Pilisszentléleken egy házban forgattunk, ahova a tulajdonosváltás miatt már nem mehettünk. Az én házam és vele együtt az orvosi rendelő ki volt adva egy férfi által, aki, ha jól tudom Németországban dolgozik és már nem akar gyakran visszajönni. Átadta a lányának és ő nem szeretett volna forgatást a házban. Aki már filmeseket beengedett a saját házába, az tudja, hogy miért. Mondjuk, én se engedném be őket”

- fogalmazott Reviczky Gábor, aki hozzátette, hogy emiatt egy teljes hónapot csúszott a forgatás, hiszen időbe telt, mire a stúdióban felépítették a belső terek másolatait.

A színművész az interjúban kitért arra is, hogy a sorozatban kiváló színészek játszanak, akikkel mindig jól érzik magukat a forgatásokon, és jól tudnak együtt dolgozni. Mint mondta, egy véletlennek köszönhető, hogy megszületett a sorozat egyik legsikeresebb jelenete a 3. évad 5. részében, amiben Udvaros Dorottyával együtt láthatók.

„Tulajdonképpen egy véletlennek köszönhetően a sorozat legjobb jelenete pont Dorottya és köztem volt. Történt egy véletlen baleset, mert ugyan ittunk az asztalnál, de ő felpattant és teljesen véletlenül megbotlott és beesett az én tolókocsijaim és vödreim, meg minden eszköz közé. Én nem tudtam, hogy mit csináljak. Ugye egy férfi ilyenkor mit csinál? Felpattan és megpróbál segíteni, de hát a jelenet nem az volt. Mindenesetre elindultam és Dorottya, mintha mi se történt volna, kijött a sok cucc közül és úgy megcsinálta a monológot, hogy az hihetetlen. Ezt, úgy ahogy volt, meghagyták. Ezt még egyszer ugye nem lehet felvenni. Végül ez lett a sorozat egyik legsikeresebb jelenete”

A mi kis falunk 5. évada ezen a hétvégén ér véget az RTL Klubon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás