promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka élete teljesen megváltozott: „Egy nagy lazac lett a p*csöm!”
Borítókép:  Majka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka éppen Tillával beszélgetett a Sztárban sztár leszek! előkészületei alatt, mikor elárulta, hogy vegetáriánus lett, majd valamiért hirtelen elkezdett a péniszével viccelődni.

Már ezerrel forgatják a TV2 Sztárban sztár leszek! című vetélkedőjét, amiben Tóth Gabi, Köllő Babett, Pápai Joci és Majka a mentorok, Till Attila pedig műsorvezetőként felel azért, hogy minden gördülékenyen menjen, és remek legyen a hangulat. Utóbbit azzal alapozta meg Tilla, hogy rárontott Majkára hajvágás közben, és elkezdett a kamera előtt hülyéskedni vele – de ami ez után történt, arra senki sem számított.

Majka elárulta, hogy már hat hónapja vegetáriánus (vagy vega), így nem eszik húst, de rákot és halat szokott azért fogyasztani. Miután mindenki meglepődött ezen, még meghökkentőbb dolgot mondott, ugyanis azzal poénkodott, hogy a váltás hatására méretesebb lett a pénisze:

„Nagyon nagy lett a p*csöm azóta. Egy nagy lazaccá változott a p*csöm! Egy nagy lazac lett a p*csöm!”

Till Attila persze nagyot nevetett a rapper szavain, és egészen addig tartott a jó hangulat, amíg a fodrász véletlenül bele nem vágta a hajat Majka szájába, aki ezek után köpködve káromkodott egy nagyot.

Itt lehet megnézni az egészen furcsa felvételt, de csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás