promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videón, ahogy Curtis könyörtelenül s*ggbe rúgja Majkát, majd ad rá egy gyógypuszit
Borítókép:  youtube.com/Zeneszöveg.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy Majka és Curtis elég jól elvannak együtt, ugyanis felkerült a netre egy videó, amin egy fenékbe rúgás és egy popsi puszi is elcsattan közöttük.

Curtis és Majka kapcsolatában voltak problémásabb időszakok, de már minden rendben van közöttük, újra barátok és már nagyon izgatottak a közös koncertjeik miatt. Már ezerrel készülnek a június 12-én esedékes siófoki fellépésükre, de úgy tűnik, hogy volt idejük egy kicsit baromkodni is, hiszen egy egészen meghökkentő felvétel került ki róluk.

A videón az látható, ahogy Majka kinyomja a fenekét, Curtis pedig nekiiramodik, és hatalmas erővel s*ggbe rúgja őt – majd mikor meglátja, hogy ez nagyon fájt a barátjának, lehúzza a nadrágját, és ad egy cuppanós gyógypuszit a csupasz hátsójára, hátha attól jobb lesz a helyzet.

A szemtanúk persze jót nevettek az egészen mókás kis közjátékon, bár az nem derült ki, hogy Majka pontosan mivel is érdemelte ki Curtistől ezt a durva fenéken billentést, de jó eséllyel egy fogadás lehet az eset hátterében.

Itt lehet megtekinteni Curtis és Majka marhulását, és ha fele ennyi energiát hoznak június 12-én a siófoki Plázsra, akkor biztos, hogy maradandó élményben lesz része a közönségnek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás