promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ne már! Egy dél-afrikai nő állítólag 10 babát szült egyszerre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy hónappal azután, hogy egy mali asszony 9 újszülöttnek adott életet.

Egy dél-afrikai nő azt állítja, hogy egyszerre 10 újszülöttnek adott életet. Ha ez igaz, akkor egy szintén Afrikában felállított, mindössze egy hónapos rekordot ad át a múltnak. A csúcstartó eddig a 25 éves mali Halima Cisse lehetett, mégpedig 9 babával, bár ezt a számot a helyi hatóságok nem erősítették meg.

A 37 éves Gosiame Thamara Sithole a férje elmondása szerint 7 fiúnak és 3 lánynak adott életet a napokban, mégpedig császármetszéssel, Pretoriában. A dél-afrikai hatóságok megpróbáltak utánajárni a dolognak, de eddig nem igazolták a szenzációs hírt.

A boldog anyuka állítása szerint természetes módon esett teherbe, pedig az ikerszülés az ilyen esetekben meglehetősen ritka. Gosiame egyébként már egy ikerpár édesanyjaként részesült az újabb csodában, 7 hónapos és 7 napos terhességi időszakot követően.

Az orvosok eleinte hatos ikrekről beszéltek neki, de végül ezt az elképesztő számot is sikerült „túlteljesítenie”. A hírről elsőként tudósító Pretoria News semmit sem tudott az újszülöttek egészségi állapotáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás