promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási megtiszteltetés érte Curtist, most sokan irigykednek rá
Borítókép:  Curtis / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan megtiszteltetésben részesült Curtis, ami a legtöbb zenész álma, ugyanis nem akárhol látható az egyik slágerének dalszövege.

Igaz, hogy Curtist nagyon sokan leginkább a hatalmas botrányairól ismerik (hiszen például elég nagy port kavart, mikor annak idején azért esett ki a TV2 Sztárban sztár című műsorából, mert nem ment el az egyik adás felvételére), de balhék ide vagy oda, az biztos, hogy ő az ország egyik legtehetségesebb, legismertebb rappere, akinek a zenéje milliókra van nagy hatással.

Curtis most kirakott egy képet, ami alapján óriási megtiszteltetés érte őt, hiszen valaki magára tetováltatta a 2019-es „Lehetne újra február” című szerzeményének dalszövegének egy részletét, ami úgy hangzik, hogy „Hegyeket másztam meg érted, mert a rosszban is láttad a szépet” – szóval nem kis dologról van szó.

„Mindig megtisztelő ha a saját soraimat olvashatom valakin”

– írta Curtis a fotóhoz.

Rengeteg művész álma, hogy a munkája valamilyen módon megmaradjon, Curtis gondolatait pedig mostantól egy rajongó fogja élete végéig a testén hordozni, ami egészen különleges érzés lehet számára.

Itt lehet megtekinteni a tetoválást:

Itt pedig meghallgatható a „Lehetne újra február” című dal, ami inspirálta:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás