promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A semmiből indult, ma már milliókat keres- őszintén vallott Kasza Tibi
Borítókép:  youtube-Friderikusz Podcast
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Őszintén vallott Kasza Tibi arról, milyen nehézségeken ment keresztül. Az énekes, influenszer, műsorvezető a nincstenelségből küzdötte fel magát.

Álmodozó fiúból lett jól menő vállalkozó Kasza Tibi, aki 19 évesen mindössze egy sporttáskával és néhány ezer forinttal a zsebében költözött fel Szegedről Budapestre, hogy megcsinálja a szerencséjét. Az énekes- influenszer fiatalon még színésznek készült, de hamar rájött, hogy a sikert szereti, nem a színpadot. A showman őszintén beszélt Friderikusz Sándornak arról, milyen nehéz gyerekkora volt. Szülei hamar elváltak, így csak édesanyjukra számíthattak a Kasza testvérek. A nélkülözés és a szegénység pedig áthatotta a fiatal éveit. Ez a kiszolgáltatott érzés ma is meghatározza az életét. A Crystal együtes egykori frontembere retteg a szegénységtől, annak ellenére, hogy cége a tavalyi évben 105 millió forint adózott eredményt ért el.  

Kasza Tibi, aki jelenleg a 6. legnépszerűbb influenszer Magyarországon, a Friderikusz Podcast 5. adásában beszélt  jövőbeni terveiről is. Nem szeretné, ha gyermekét származása miatt megkülönböztetnék. Emiatt is nagy álma, hogy családjával kétlaki életet éljen. Szíve Budapest mellett Thaiföldre is húzza, ahova már, mint ő fogalmazott, legénykorában sem a happy finish-sel záródó masszázs vonzotta. Az ázsiai közegben megtalálta azt a miliőt, ahol rövid gatyában, atléta pólóban és szakadt papucsban is azt érzi övé a világ. Nagyon szeretné, ha a most 2 éves kislánya, Bella is megtapasztalhatná ezt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás