promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi, Nagy Feró, Tóth Vera – sorra vonulnak karanténba a hazai sztárok
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hasonló döntésre buzdítják embertársaikat is.

Nemrég közöltük a hírt, hogy az X-faktor sztárpárja, Dallos Bogi és Puskás Peti is úgy döntött, hogy nemcsak saját maguk, de embertársaik egészségének érdekében önkéntes karanténba vonulnak.

Hasonló döntésre jutott számos hazai híresség. Nagy Feró már négy napja otthon van, és a felesleges energiáit kerti munkával köti le.

„Sehova nem megyek, még a boltba sem, de megmetszettem a gyümölcsfákat és lenyírtam a füvet. Emellett eszem a fokhagymát és iszom a pálinkát, hogy fertőtlenítsek”

– fogalmazott a Beatrice frontembere.

Tóth Vera is lemondta minden programját, és ő is mindenkit arra buzdít, hogy maradjon otthon:

„Ha betartunk pár alapszabályt, akkor megállítható a vírus csoportos terjedése. Én önkéntes karanténba vonultam, mert azt gondolom, akkor vagyok a legnagyobb biztonságban, ha otthon vagyok.”

Wolf Kati is otthon van a családjával, kislányát már múlt csütörtökön kivette az iskolából. Az énekesnő szerint fontos, hogy tartsunk egy napirendet, és a gyerekek ne zökkenjeken ki abból, hogy meg kell csinálniuk az iskolai feladatokat. Sebestyén Balázsék otthonról vezetik a Rádió1 reggeli műsorát:

„Tudjuk, hogy nehéz lesz, hetekre bezárva lenni, de ez most egy olyan időszak, amikor az egyéneknek kell felelősségteljes, nehéz döntéseket meghozniuk, így nekünk is.”

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter is az önkéntes karantén mellett döntött, emellett igyekeznek ott segíteni, ahol tudnak:

„Petivel szeretünk mindenhez pozitívan hozzáállni, az ürömben is az örömöt keressük. Ahogy például tegnap, amikor feltűnt, hogy a gyógyszertárban egy néninek túl drága a fertőtlenítő és a maszk, így Peti odalépett és megvette neki.”

„Próbáljatok ti is minél kevesebbet tartózkodni közösségben, a következő pár hét kritikus lehet, most rajtunk egyéneken a sor, hogy megfogjuk a tudatosságunkkal a vírus terjedését.Nincs kézfogás, ölelés, puszi, és nyomassátok a gyakori kézmosást/ fertőtlenítést ennyit tehetünk, mi is ezt tesszük. Nem kell pánikolni, mi igyekszünk itthon keveset beszélni a járványról, mert teljesen beforgatja az ember agyát ha ezen kattog”

– fogalmazott a közösségi oldalán Kasza Tibi, aki feleségével együtt tartózkodik otthon, de Istenes Bence és családja, a Schobert-család, és Vajna Timi is otthon van. Az özvegy néhány napja aggasztó tüneteket tapasztalt magán, és azóta sem érzi jól magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás