promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi a szerelmével csinált közös karácsonyi dalt
Borítókép:  Manker és Kasza Tibi / via youtube.com/Kasza Tibor (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi és felesége, Manker különleges meglepetést tartogattak a rajongóknak, ugyanis egy saját karácsonyi muzsikával jelentkeztek.

Kasza Tibit egykor a Crystal énekeseként ismerte a közönség, ma pedig az ország egyik legnépszerűbb médiaszemélyiségének számít. Több műsorban is láthattuk őt, megismerhettük a humorát és a közösségi média jelenléte is példás, az utóbbi időben pedig sokak örömére visszatért a zenéléshez, és olyan slágereket hozott nekünk, mint például a „Kis hülye vagy” vagy a Dér Henivel közösen készített „Ez annyira Te”.

Most feleségével, Kasza-Darai Andreával, vagyis Mankerrel csinált egy kellemes, ritmusos, saját ünnepi dalt, ami „Az én Karácsonyom” címet kapta. A szerzemény arról szól, hogy nem számítanak az ajándékok vagy a hóesés, csupán az lényeg, hogy számíthassunk a másikra.

Kasza Tibiék nagyon pozitív üzenetet közvetítenek a zenéjükkel, ami elég jól jön mindenkinek, főleg ebben a kifejezetten megterhelő időszakban, amikor sokan sajnálatos módon munka nélkül maradtak, és talán még ételre sem nagyon van pénzük – nem hogy drága ajándékokra.

Itt lehet meghallgatni Kasza Tibi és Manker közös karácsonyi dalát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás