Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dér Heni megműttetné a „mini melleit”? – Őszintén vallott testéről az énekesnő

Dér Heni megműttetné a „mini melleit”? – Őszintén vallott testéről az énekesnő

Színes

Dér Heni megműttetné a „mini melleit”? – Őszintén vallott testéről az énekesnő

Színes

Promotions 11:31

Dér Heni egy igazán fontos témával kapcsolatban osztotta meg gondolatait, és közben arra is kitért, hogy megműttetné-e a melleit.

Nemrég született meg az RTL Klub Nyerő páros című műsorából is ismert Dér Heni és Bakos Gergő első közös gyermeke, Bendegúz, és természetesen hatalmas a boldogság a családban – még annak ellenére is, hogy a kommentelők, illetve egy orvos is beleállt az énekesnő nevelési módszereibe:

Dér Heni most kirakott magáról egy olyan képet, amin filterekkel tették őt „szebbé”, majd ezzel kapcsolatban elmondta, hogy mennyire fontos elfogadni önmagunkat, és azokat az adottságainkat, amik igazán különlegessé tesznek minket.

„Mekkora nagy becsapás lenne ilyen filterekkel élni!!! Olyan vagyok, amilyen!! Szeretem magam a hibáimmal együtt!! Igyekszem kihozni magamból a maximumot, hisz az egészségem szempontjából is fontos, hogy milyen testben élek!! Na de a velem született genetikai sajátosságaimat sosem tudnám és akarnám átműteni: a hosszú tündefülemet, a mini mellemet, az orromat, a nagy számat, a bőrömet... Ezektől leszel unikum, nem a filterektől...

Ja és mondok még valamit: Ezerszer inkább mondják azt rád, hogy élőben mennyivel szebb vagy mint fordítva... mert ha elégedett vagy magaddal, sugárzol..”

– írta Dér Heni.

Ezek alapján a hírességnek vannak olyan testrészei (mint például a mellei), amiket lehet, hogy egyes emberek a helyében megműttetnének, de ő teljes mértékben elfogadja, illetve szereti a testét, és másokat is erre buzdít.

Itt lehet megtekinteni Dér Heni fotóját:

Borítókép: Dér Heni / Profimedia