promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek anyaszült meztelenül pózolt, mi pedig azóta se találjuk a leesett állunkat – fotó
Borítókép:  Salma Hayek / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Salma Hayeknek megint sikerült rendesen felforrósítani a hangulatot, hiszen legújabb fotóján teljesen meztelenül láthatjuk őt.

A Desperado, Sokkal több mint testőr, Wild Wild West - Vadiúj vadnyugat és egyebek között a Frida Oscar-jelölt színésznője, Salma Hayek az utóbbi évtizedekben emberek millióit csavarta az ujja köré a hihetetlenül csábító kinézetével, hiszen sokak számára ő a megtestesült álomnő, akinél nincs szebb a világon – ezek a hódolók most igazán örülhetnek, hiszen pucéran pózolt a világsztár.

„A régi szép napok”

– írta Salma Hayek.

Ezek alapján nem mostanában készült a szexi kép, amin anyaszült meztelenül láthatjuk a gyönyörű hírességet, miközben vadítóan a szemünkbe néz, és szorosan takargatja magát egy nagyon szerencsés függönnyel – vagy valami hasonlóval.

Az biztos, hogy Salma Hayek mindig tudja, mi kell a közönségnek, hiszen ezt a fotót is rengetegen kedvelték, ráadásul csak úgy záporoztak rá a dicsérő kommentek, amik mind azt ecsetelik, hogy mennyire meghökkentően dögös a színésznő, aki hamarosan a Sokkal több mint testőr folytatásában fog szerepelni Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson mellett.

Itt lehet megtekinteni Salma Hayek szexizését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás