promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andit sírva hívta föl az édesanyja a rengeteg támadás miatt
Borítókép:  Tóth Andi / youtube.com/Life TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy Tóth Andi rosszakarói átléptek egy határt, ugyanis az édesanyjának szidták őt, aki sírva hívta fel ezek után.

Az utóbbi hónapokban az ország egyik legbotrányosabb jelensége lett Tóth Andi, akiért igaz, hogy rengetegen rajonganak a tehetsége, szépsége és félelmet nem ismerő személyisége miatt, de még így is folyamatosan kapja a támadásokat. Sokan úgy gondolják, hogy túlzottan magamutogató, illetve nem kellene a kamerák előtt alkoholt fogyasztania (emiatt egyszer Tóth Gabi is keményen beszólt neki) – most pedig kiderült, hogy az Erdélyben élő édesanyját is nagyon megviseli az a rendszeresen előforduló gyűlölethullám, amiben a lánya részesül a viselkedése miatt.

„A szívem szakad meg, amikor sírva felhív, hogy megint bántanak, és »lealkoholistáznak«. Anyukám nem tud azonosulni az életemmel. Ő egyszerű, nyugodt életet él Erdélyben, és annak örülne, ha én is hazamennék, és együtt sütnénk a palacsintát. De mit kezdjek ott magammal? Ő is tudja, hogy nem menne”

árulta el Tóth Andi a Story magazinnak.

A fiatal énekesnő arról is beszélt, hogy inkább már el sem meséli sérelmeit az anyukájának, nehogy az legyen a vége, hogy csak még jobban elkezd aggódni miatta.

Tóth Andi szerint ő a család fekete báránya, amiért a többiekkel ellentétben ő ilyen életet választott magának, de az eredményeit nézve úgy látszik, hogy még a negatív kommentek ellenére is megérte bátornak lennie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás