promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi Rubint Réka bikinis fotójával mutatta meg, mennyit változtak az évek alatt
Borítókép:  Schobert Norbi és Rubint Réka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szerelem nevében egy igazi retro fotót rakott ki Schobert Norbi, amin őt kockahassal, míg feleségét, Rubint Rékát egy falatnyi bikiniben láthatjuk.

Schobert Norbi és Rubint Réka lassan 19 éve élnek házasságban, és három közös gyermeket nevelnek boldogan. A sztárpár már rengeteg megpróbáltatáson van túl, de még mindig dúl köztük a szerelem, és ezt most Norbi egy egészen megható poszttal bizonyította, ami nem csupán két látványos képet tartalmazott, de pár őszinte, érzelmes mondatot is.

„Szeretünk együtt jókat enni, futni az erdőben, táncolni, tornázni és ezáltal tudunk hatalmasakat nevetni. Nem híztunk meg, megőszültünk, de nem érezzük, hogy megöregedtünk volna. Nem baj. Közben Réka szült 3 csodás gyermeket. A fizikai testünk átmeneti, de a szerelmünk örök!”

– írta Schobert Norbi.

Az idő múlását és szerelmük végtelenségét először egy több évvel ezelőtt készült fotóval demonstrálta Norbi, amin fiatalon, kockahassal láthatjuk őt, míg mellette a rövid hajú, bikinis Rubint Réka pózol; majd megmutatta, most hogyan néznek ki:

Schobert Norbi amúgy nemrég megint nagy port kavart pár egészen meghökkentő kijelentésével, hiszen a kövérség elfogadását a tuberkulózisos betegek véres köpetének elfogadásához hasonlította, ezzel pedig nem meglepő módon rengeteg embert kiakasztott:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás