promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sáfrány Emese megmutatta magát - így néz ki 34 hetes terhesen
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sáfrány Emese már a 34. hétben jár. Megmutatta, milyen nagy már a pocakja.

Sáfrány Emese és párja már nagyon várják első közös gyermekük érkezését, akinek érkezését még februárban jelentették be. A korábban Aleska Diamond művésznéven tevékenykedő pornósztár nemrég az Instagram-oldalán tudatta a követőivel, hogy mi lesz a kisfiú neve.

Ahogy egyre jobban közeledik a nagy nap, Emese újabb és újabb babaholmit szerez be, de még nem kezdett hozzá a gyerekszoba berendezéséhez, hiszen hamarosan költöznek.

A légtornász gyakran oszt meg terhesfotókat a közösségi oldalán, nem szeretné, hogy a követői lemaradjanak bármiről is, és boldoggá teszi, ha mások is osztozhatnak az örömükben.

„A napokban azt vettem észre, hogy ülni már nem igazán esik jól 10 percnél tovább, a séta is szokatlan érzés, mintha folyamatosan húzna előre valami (persze húz is), és a lábaimat kissé terpeszben teszem egymás elé, mert máshogy nem komfortos... szóval ez lenne az az időszak amikor nem, hogy élesedik a helyzet, de kezd egyre kevésbé kényelmetlenebb lenni minden. Ehhez képest elképesztő belegondolni, hogy még dupla ekkora lesz a pocakom, ja és az extrém rúgásokról, amit Nolen művel még csak szót sem ejtettem... De ettől még továbbra is pozitív vagyok, és minden kismama társamnak üzenem; átérzem és kitartást!"

- írta az egyik korábbi bejegyzésében Emese, aki már a 34. hétben jár, és most megint megmutatta, hogy az előző hét óta mennyit nőtt a pocakja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás