promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmasat hibázott Liptai Claudia, majd szinte csoda történt
Borítókép:  Liptai Claudia / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Liptai Claudiával olyasmi történt, amitől rengetegen rettegnek, de végül egy jótét léleknek köszönhetően megoldódott a probléma.

Nagyon örültek Liptai Claudia rajongói, mikor az RTL Klub bejelentette, hogy ő lesz a hamarosan érkező A Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök című cukrászverseny műsorvezetője, ahol az indulók különféle finomságokat fognak elkészíteni, hogy megnyerjék az 5 millió forintos fődíjat.

Liptai Claudia valószínűleg már nagyon izgatott a különleges műsor miatt, viszont most elég szörnyű dolog történt vele, ugyanis elkövetett egy óriási hibát, és nem sokan lettek volna a helyében, az biztos.

„Nem szoktam posztot kirakni, egyvalakinek címezve. De ma olyan esett meg velem ami miatt megteszem. Az egyik hipermarketben álló pénzautomatából vettem ki pénzt. Nagyon siettem, figyelmetlen voltam és elkövettem azt az óriás hibát, hogy nem vettem el az elég komoly összeget. Otthon nyitottam ki a pénztárcámat és átjárt a jeges rémület, hogy nincs benne semmi. Vissza ültem a kocsiba és őszintén bevallom nem fűztem nagy reményt ahhoz, hogy visszakapom a pénzt. Visszaérve odaléptem a Biztonsagi őrhöz és félve kérdeztem: Esetleg nem találta meg valaki? De hölgyem át is veheti az ügyfélszolgálatnál. A történet eddig tart. Viszont még hosszan hálás leszek annak az ismeretlennek aki nemcsak a pénzemet adta le, hanem az örök bizalmamat is megerősítette az emberekben. Köszönöm”

– írta hálálkodva Liptai Claudia.

Szerencsére jól végződött a bosszantó, sőt, egyenesen félelmetes eset, hiszen szinte felér egy csodával, ha valahol ott hagyunk véletlenül egy bizonyos összeget, és azt nem teszi zsebre valaki.

Ez a történet bizonyítja, hogy vannak még jó emberek a világban, de azért mindenki figyeljen oda az értékeire, mert általában nem jellemző az ennyire pozitív végkifejlet.

Itt lehet megtekinteni Liptai Claudia posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás