promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, ki lesz az RTL Klub új műsorának a házigazdája – nagyon sokan fognak örülni neki!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A RTL Klub végre elárulta, hogy ki lesz a csatorna vadonatúj gasztro-reality műsorának háziasszonya. 

Nemrég mi is írtunk róla, hogy az RTL Klub műsorra tűzte a Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök nevű cukrász valóságshow-ját, amelynek keretében tehetséges hobbicukrászok és az édességek szenvedélyes szerelmesei mérik össze tudásukat.

A Mestercukrász-jelöltek minden adásban két, sütéssel kapcsolatos feladatban küzdenek meg egyénileg a továbbjutásért, hogy a végén a legjobb elnyerje a Mestercukrász címet és a vele járó ötmillió forintos nyereményt.

A csatorna végre a műsorvezető személyét is leleplezte:

A Konyhafőnök-család legújabb, édesszájú szériájának háziasszonya nem más lesz, mint Liptai Claudia, aki cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. 


Forrás: RTL Klub

A versenyzők munkáit háromtagú zsűri bírálja majd el. Hogy kik lesznek ők, azt egyelőre még nem tudni. Az RTL Klub annyit árult el, hogy Claudiát egy cukrászmester és egy világutazó sztárcukrász fogja támogatni.

Annyi bizonyos, hogy a trendi cukrászatot és a kreatív desszertkészítés világát bemutató showműsor hihetetlenül látványos lesz. Izgatottan várjuk a további részleteket!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás